Gyorsmenü, oldaltérkép és beállítások
Gimnázium

Sebő Péter

kémia vezetőtanár, biológia

  sebo.peter@apaczai.elte.hu
  sepeti@freemail.hu
  411-6500/3343

Órarendem:

Segítünk Önnek! A cellákban megjelenik az osztály vagy csoport azonosítója, alatta pedig az óra helyszíne. A helyszín fölé mozgatva az egeret vagy rákoppintva további információkat kaphat a helyszínről. Az órarendek összehasonlítása céljából azokat meg tudja nyitni felugró kis ablakban, ha a linkre kattint az órarend alatt.

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek
1. H3
 
 
9.B ké
 
 
 
 
2. 10.B ké
 
 
9.A ké
12.B ké
 
 
3. 9.B ké
 
 
 
 
 
 
 
 
4. 9.A ké
 
 
10.B ké
10.B ké
10.B ké
5.  
 
 
 
12.B ké
10.B ké
9.B ké
6.  
 
12.B ké
 
 
 
 
 
 
7.  
 
12.B ké
 
 
12.A ké
 
 
8.  
 
 
 
 
 
12.A kész
 
 

Bemutatkozás

2010 óta tanítok az Apáczai Gimnáziumban, elsősorban kémiát. Ezt megelőzően sokféle iskolatípusban tanítottam alsó tagozattól a felsőoktatásig. Kémia és biológia szakos tanári végzettségem mellett természetvédelmi szakmérnöki és oktatástechnológus végzettséggel és vegyész szakmunkás bizonyítvánnyal is rendelkezem és szakvizsgáztam is mentortanár szakirányon. Szeretek kémiai-biokémiai problémákon, jelenségeken gondolkodni és a diákokat is arra biztatom, hogy tegyék ezt, hiszen ebben ők is izgalmas, jelentős és szórakoztató elfoglaltságra lelhetnek. Szeretem továbbá az édességet, nagyon, a különleges növényeket, a mediterrán díszkerteket, a kirándulást a természetben, a tudományfilozófiát és tudománytörténetet, a fényképezést és a progresszív rockzenét, s persze szeretek tanítani, olvasni és nevetni.

(Sajnos nem mindent szeretek ennyire, nem kedvelem pl. a táncot, a színházat, a nagyvárosokat, a számítógépes játékokat, a komolyságot, a kortárs komolyzenét, de kedvelem Jorge Louis Borges esszéit, prózáját és egy kicsit a verseit is.)