Gyorsmenü, oldaltérkép és beállítások
Gimnázium

Kondi

a Cukor utca felé eső régi, nem használható kijárat mellett van, a leány testnevelésterem alatt Megközelíteni a II. lépcsőház felől lehet.

Iskolánk egy alapszintű konditeremmel van felszerelve. A konditerem megfelelő használata és a balesetek elkerülése érdekében a használatot szabályokhoz kötöttük.

· A testnevelés órák alatt a konditerem szakszerű használatáért az órát tartó testnevelő tanár felel.

· A tanítási órák után diákok csak testnevelő tanári engedéllyel tartózkodhatnak a konditeremben.

· 14 éven aluli diákok csak tanári felügyelet mellet használhatják a termet és az eszközöket.

· Kollégiumi szabadidőben a kollégiumvezető jelöli ki a kollégisták számára a konditerem használatának időpontját és a tanárfelelős személyét.

· Öregdiákjaink számára a konditerem használata igazgatói engedélyhez kötött. Az iskola a konditerem használatáért használati díjat állapít meg, amelyet a gazdasági irodán kell befizetni.

Konditerem kulcsok a férfi és női testnevelő tanáriban, a kollégiumban és a portán találhatóak.

További fontos kérések:

· Az eszközöket rendeltetésszerűen használjátok!

· Minden használat után tegyetek rendet! A tárcsákat tegyétek fel egy súlytartó állványra, egyik eszközön se hagyjatok súlyt, amit senki nem használ. A kézi súlyzók is kerüljenek a helyükre! (Igen, ha a tesiórások szétpakoltak vagy az előtted edző úgy hagyja a termet, helyette is el kell pakolnod! Vedd úgy, hogy ennyit megtehetsz a konditerem rendjéért, vagy szólj rá az illetőre, hogy pakoljon el!)

· Szándékos rongálás esetén anyagi felelősséggel tartozik a rongáló!

· Amennyiben valamelyik kondicionáló gép elromlik vagy hibás, jelezd testnevelő tanárodnak!

· A konditermi edzésen megfelelő sportöltözetben vegyél részt! Váltócipő használata itt is kötelező! (Higiéniai okok miatt fedetlen testrész ne érintkezzen a padokkal és támlákkal, az eszközök használata során törülköző használata javasolt!)

· A sérülések elkerülése végett, az edzés előtt bemelegítés végzése ajánlott, és a teremben egyszerre legalább 2 fő tartózkodjon!

Köszönjük! Jó edzést kívánunk!