Gyorsmenü, oldaltérkép és beállítások
Oktatás

Projektmunka

Kedves Diákok!

Az ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium és Kollégium projektversenyt hirdet az iskola tanulói számára. Bárki jelentkezhet (csoportban vagy egyedül), aki vállalja, hogy a megadott határidőre elkészíti, majd a bemutató napján be is mutatja diáktársai és a szaktanárokból álló zsűri előtt munkáját.

A projektmunka valamilyen saját kutatás, témafeldolgozás, művészeti munka, amelynek eredménye valamilyen produktum (prezentáció, tárgy, művészeti alkotás stb.).

A téma megválasztása szabad, történhet saját ötlet és témavezetői javaslat alapján is.

Saját ötlet esetén is szükséges témavezető tanár választása (ez ügyben bármely szaktanárhoz lehet fordulni). A témavezető segíti a projekt készítését, és megítéli a pályamű versenyre bocsáthatóságát.

A témaválasztást és a témavezetőt külön adminisztrálni nem kell, a nevezés a már kész pályamű beadásával történik.

A zsűri az alábbi díjazásban részesítheti a pályázókat:

Arany fokozat: 100.000 Ft összdíjazás (amely többfelé is osztható, de legfeljebb 3 projekt kaphatja) + 1 szabadon választott tanítási nap igazolt hiányzás + meghívó a versenygyőztesek gálájára

Ezüst fokozat: apáczais relikvia (tárgyjutalom)

Bronz fokozat: oklevél

Egy adott fokozatba több pályamunka is kerülhet és a zsűri fenntartja az egyes fokozatok ki nem adásának jogát is.

Határidők:

A pályamű beadási határidő: 2022. február 1.
Projektbemutató: 2022. március 26., szombati DÖK-nap. (A pályaművek számától függően 20-30 perces bemutatók formájában, az időtartamot a beadási határidő után tesszük közzé).

Jó munkát, sikeres felkészülést kívánunk!