Gyorsmenü, oldaltérkép és beállítások
Gimnázium

Salga Imre

magyar vezetőtanár

  salga.imre@apaczai.elte.hu
  salga@apaczai.elte.hu

Órarendem:

Segítünk Önnek! A cellákban megjelenik az osztály vagy csoport azonosítója, alatta pedig az óra helyszíne. A helyszín fölé mozgatva az egeret vagy rákoppintva további információkat kaphat a helyszínről. Az órarendek összehasonlítása céljából azokat meg tudja nyitni felugró kis ablakban, ha a linkre kattint az órarend alatt.

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek
1.  
 
 
 
 
 
12.B ma
 
 
2.  
 
 
 
12.B ma
 
 
12.B ma
3.  
 
 
 
 
 
 
 
12.B ma
4.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
5.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
6.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
7.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bemutatkozás

Az Apáczai gimnáziumban tett érettségi után az ELTE Bölcsészettudományi Karán szereztem magyar-magyar mint idegen nyelv szakos diplomát, a Károli Református Egyetemen pedig levelező tagozaton angoltanári és tanítói oklevelet. Eddigi pályafutásom során bejártam a közoktatás valamennyi szegmensét: tanítottam alsó és felső tagozaton, szakiskolában, gimnáziumban, fiatalkorúak börtönében és nyolc éve vezetőtanárként is dolgozom.

Tizenöt év tanítás után nagy megtiszteltetés (a kollégáim és az ELTE vezetésének bizalmából) saját egykori iskolám igazgatójának lenni. Célom egy olyan 21. századi iskola menedzselése, amely a diákoknak a szaktárgyi tudáson túl szociális és emocionális készségeit is fejleszti, valamint felkészíti őket az állandóan változásban lévő világban való könnyebb eligazodásra.