Gyorsmenü, oldaltérkép és beállítások
Aktuális

Pályaválasztási nyári tábor

2024. május 28.
Meridián


Szia! ️ Középiskolás vagy? Nem vagy biztos benne, merre tovább suli után? Szeretnél egyetemistákkal táborozni nyáron? Ha a kérdésekre igen a válaszod, itt a helyed!

A Középiskolások Szabadegyeteme Egyesülettel már 15 éve segítjük a középiskolások pályaorientációját évközi programjainkkal, pályaorientációs foglalkozásainkkal és nyári táborainkkal egyaránt.

Mi, önkéntes szervezők, egyetemisták vagyunk. Hidd el, mi pontosan tudjuk, hogy a pályaválasztás nehéz, fárasztó és unalmas dolog. Akkor meg mi a buli az egyetemben? Miket tanítanak egyes szakokon? Hogyan döntse el az ember, hogy merre tovább suli után? Az egyetemre csak az éltanulók kerülnek be? Hogyan szerezz pénzt egyetemen tanulással (vagy anélkül)? Vagy már meg is van a kiválasztott szak, de előre félsz a nagybetűs élet nehézségeitől? Mi segítünk ezekre a kérdésekre választ találni. Meg egy csomó másra is.


Pályaválasztási nyári tábor

A Középiskolások Szabadegyeteme tábort 9-11. osztályos diákok számára szervezzük, ahol egy 1 hetes tábor keretei között nemcsak szakmai előadásokat hallhatnak egyetemistáktól az általunk választott szakokról, hanem egy összetartó közösség részévé is válhatnak, hiszen az előadások után közösségépítő programokat is szervezünk számukra.

A Szabadegyetem Plusz 5 napos táborunk során pedig az egyetemi életre szeretnénk felkészíteni 12. osztályt végzett diákokat workshopokkal és személyes mentorálással.

Tehát Téged várunk, ha:
• 9-11-es évfolyamon tanulsz – Kösze: július 22. – 28. között, Mátra tábor
(Az esemény linkje: http://bit.ly/4bGuXBH)
• 12-es / végzős vagy – Kösze Plusz: augusztus 7. – 11. között, Katalinpusztai diáktábor
(Az esemény linkje: https://bit.ly/3yhTzlH)

Van középiskolás ismerősöd? Küldd el neki is a felhívást, és gyertek együtt!

További infók:
Honlap: https://kozepiskolasokszabadegyeteme.hu
Facebook: https://www.facebook.com/szabadegyetemem
Email: jelentkezes@kozepiskolasokszabadegyeteme.hu

Ez lesz a nyarad programja! Várunk!

Középiskolások Szabadegyeteme Csapatának egyetemista szervezői

Kapcsolódó linkek

Jelentkezés-hírlevél 2024