Gyorsmenü, oldaltérkép és beállítások
Aktuális

Betekintés a polimertechnika tanszék kulisszái mögé

2023. március 9.
Meridián


Nagy szeretettel hívjuk a diákokat a Műegyetem Támogatói és Baráti Köre Egyesület programjára, melyet 2023. április 3-án tartunk a BME kampuszán.

Ez a rendkívüli előadás a Gépészmérnöki karral együttműködve, a Polimertechnika tanszék szervezésében valósul meg. Az ide érkező diákok egy exkluzív laborlátogatás részesei lehetnek, betekintést nyernek a polimertechnika tanszék kulisszái mögé.

A program reggel 9 órakor kezdődik Karsai Bélával, a Karsai-Holding tulajdonos-ügyvezetőjével, a Baráti Kör Egyesület tagjával, aki megosztja az érkező diákokkal a munkával és egyetemmel kapcsolatos személyes tapasztalatait. Betekintést nyerhetünk a napjainkban használt eszközök működésébe, felhasználási módjába. A program folytatásaként pedig az egyetemen dolgozó oktatók és doktorandusz hallgatók kalauzolják el a diákokat a polimertechnika laborok rejtelmeibe. A bemutatók kis csoportokban történnek, így mindenki alaposan megvizsgálhatja a kiállított eszközöket és gépeket. Kérdéseiket bártan feltehetik.

A férőhelyek számát a polimertechnika tanszék ötven főben határozta meg. Várjuk szeretettel a 10. és 11. évfolyamos diákok jelentkezését.

Kérjük, hogy részvételi szándékukat legkésőbb 2023. március 13-án délig jelezzék felém.

A helyszín és egyéb részletek egyeztetése céljából ezután keresni fogom Önöket!


Betekintés a polimertechnika tanszék kulisszái mögé

Simonné Kádár Csenge
MTBK titkár
E-mail: simonne.kadar.csenge@bme.hu