ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium és Kollégium

URL: http://www.apaczai.elte.hu * Meridián hírportál: http://meridian.apaczai.elte.hu * Cím: 1053 Budapest, Papnövelde utca 4-6. * Telefon: 267-0311


Nyitott szakkörök

Letöltések

Kedves érdeklődő diák!

Kíváncsi vagy, milyen egy gimis szakkör? Szeretnél többet foglalkozni matekkal, fizikával, kémiával vagy éppen történelemmel? Akkor gyere el délutáni nyitott szakköreink valamelyikére! Így amellett, hogy érdekes tudományos ismereteket szerezhetsz, megismerkedhetsz iskolánkkal, tanárainkkal, közösségünkkel is.

Ebben a tanévben lehetőséget biztosítunk hetedikes és nyolcadikos diákoknak, hogy bekapcsolódjanak iskolánk egyes tehetséggondozó szakköreinek munkájába.

A szakkörök ingyenesek, céljuk a tehetséggondozás, az érdeklődő tanulók fejlesztése, versenyfelkészítés, nem pedig a felvételire való gyakorlás. Mivel a szakkörök létszáma korlátozott, (túljelentkezés esetén) a szakkört tartó tanár dönt arról, kiket fogad a szakkörén.

A szakkörökre jelentkezni a letölthető jelentkezési lap visszaküldésével lehet, e-mailben a dza281@gmail.com címre vagy személyesen az iskola titkárságára. A jelentkezési lap leadása után felvesszük a kapcsolatot a jelentkezőkkel a továbbiakkal kapcsolatban.

Információ a szakkörökről Pető Sándortól a dza281@gmail.com címen kérhető.

A választható szakkörök listája:

Letöltések


Jelentkezési lap  

Letöltés